Over chefkok Sylvester van Westrop

Sylvester van Westrop is in 2017 begonnen bij Gasterij ’t Woud in Bergen en is daarnaast chefkok van Jongwijs. Hij zal wekelijks de overheerlijke en restaurant-waardige soepen van de Jongwijs Soepfiets verzorgen. Daarnaast maakt hij ook de boter die perfect combineren met de soep en het brood van Bakker Bas.

bakker bas

Over Banketbakker Bas

Banketbakker Bas werd in 2016 3e van Nederland met jeugdvakwedstrijden banketbakken. Sinds 2017 heeft hij een eigen bakkerij in Westzaan en zal zijn eigen bakkerij bij Jongwijs openen in 2021. Laat je bij de Jongwijs soepfiets wekelijks verrassen door het heerlijke ambachtelijke brood van Bas!  

Over Jongwijs en Banketbakker Bas

Jongwijs in Westzaan opent in de zomer van 2021 

Blijf je trouw aan tradities, of richt je je op de toekomst? In en om dit eeuwenoude Rijksmonument, op steenworp van Amsterdam in historisch plattelandsdorp Westzaan ontdekken we of het allebei kan. Hoe? Door met de gasten in onze lunchroom, bakkerij, bed&breakfast en picknicktuin te proeven van het verleden en te verlangen naar de toekomst.

Wil je meer informatie over Jongwijs?
Contact: Simon Douw | info@jongwijs.nl