[et_pb_wc_title product=”444″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_price product=”444″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_wc_price]
[et_pb_wc_images product=”444″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_wc_images]
[et_pb_wc_description product=”444″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_description]
[et_pb_wc_add_to_cart product=”444″ admin_label=”#bestellen” module_id=”bestellen” _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Afhaallocatie Assendelft

Tussen 11.00 – 14.00 kun je jouw vegan proeverij ophalen op de Pluimgraaf 16, 1567 KB in Assendelft.

Afhaallocatie Westzaan

Tussen 11.00 – 14.00 kun je jouw vegan proeverij ophalen op de J.J. Allanstraat 403, 1551 RJ in Westzaan.

Opmerking: er staan tenten in de achtertuin waar je jouw vegan proeverij kunt ophalen!

Afhaallocatie Wormerveer

Tussen 11.00 – 14.00 kun je jouw vegan proeverij ophalen op de Celebesstraat 52, 1521 BV in Wormerveer.

Afhaallocatie Zaandam

Tussen 11.00 – 14.00 kun je jouw vegan proeverij ophalen op de Blokschaaf 20, 1507 HD in Zaandam.

We bezorgen in de Zaanstreek tussen 10.00 en 12.30

Plannen jullie op 1 november een tijdstip om de vegan proeverij te eten? Het smaakt het beste als het op dezelfde dag genuttigd wordt. We bezorgen jouw vegan proeverij voor 12.30.

Happy World Vegan Day!

Over de vegan menukaart van Jongwijs 

We waren er even stil van… Zoveel aanmeldingen op social media hadden wij niet verwacht. Na een paar dagen wisten we het al… Met meer dan 600 aanmeldingen gaat de vegan menukaart bij Jongwijs er komen!

Op 1 oktober World Vegetarian Day was er bij Jongwijs een vegan proeverij om samen met een aantal Zaankanters, vegan experts en winnaars die we lootten uit alle aanmeldingen. Banketbakker Bas en chefkok Sylvester werkten samen om een aantal mooie vegan gerechten te kunnen presenteren. Er was ruimte feedback te geven en te praten over vegan eten en het mooie van de Zaanstreek.

Aan het eind van de proeverij baalden we extra van Covid-19 en hadden het zoveel grootser willen aanpakken. Wat nou als alle deelnemers deze vegan gerechten konden proeven, feedback konden geven en dat we zo samen aan een mooie menukaart kunnen werken voor als Jongwijs in 2021 opent. 

Simon Douw, de oprichter van Jongwijs, kwam al snel met de vegan proeverij. Na een succesvolle ervaring met het PinksterDrie proeverijtje vorig jaar (met als feedback cijfer een 8,7) was het niet eens zo’n gek idee.

Op 1 november 2020 is het World Vegan Day. Dit lijkt ons een perfect moment de vegan proeverij te presenteren met de gerechten van de vegan proeverij op 1 oktober (maar dan beter, de koks hebben namelijk al een feedbackronde gehad). Are you in?

De Pinkster Drie proeverij is beoordeeld met een 8,7! 

Weten jullie Jongwijs’ proeverij Pinkster Drie nog? We frissen je graag even op: het Pinkster Drie Proeverijtje was een ode aan de klinkende overwinning die de Zaankanters in 1574 op hun Spaanse bezetter behaalden. De borrelbox was gevuld met een versgebrouwen biertje van Arthur, een bierborstelbroodje van Banketbakker Bas, muffins van Banketbakker Bas, Gazpacho van chefkok Sylvester en een bokkig kaasje van de Zuivelboerderij.

 

Het filmpje vooraf liet al het water in je mond lopen. Mooi hoe gepassioneerde mensen bezig zijn met hun gerechten. De proeverij maakte dat allemaal meer dan waar!

Marc

Bijzonder om te zien, ruiken, proeven wat voor heerlijks er in de buurt allemaal wordt gemaakt

David

Wat een geweldig verzorgd pakket: we hebben er met het hele gezin van genoten!

Joke

Over Jongwijs

Jongwijs in Westzaan opent in de zomer van 2021 

Blijf je trouw aan tradities, of richt je je op de toekomst? In en om dit eeuwenoude Rijksmonument, op steenworp van Amsterdam in historisch plattelandsdorp Westzaan ontdekken we of het allebei kan. Hoe? Door met de gasten in onze lunchroom, bakkerij, bed&breakfast en picknicktuin te proeven van het verleden en te verlangen naar de toekomst.

Wil je meer informatie over Jongwijs?
Contact: Simon Douw | info@jongwijs.nl